was successfully added to your cart.

Zo bereid je je voor op carnaval 2020   

By oktober 22, 2019Dudes
carnavals outfit

Het is bijna weer zo ver en het carnavalsseizoen 2019 en 2020 wordt geopend op 11 november 2019. Het is heerlijk om van de vele feesten te genieten. Het is natuurlijk belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op het carnaval in 2020. De juiste Carnavals outfit scoor je niet een paar dagen voordat het carnaval begint, maar maanden ervoor. Zorg ervoor dat je de juiste kleding vindt om optimaal op te vallen. Zo zijn er nog wel meer zaken om op te letten. Graag delen we onze tips.

 

De kroeg kaarten scoren

Natuurlijk is het ook belangrijk om overal naar binnen te kunnen. Het is fijn om overal te kunnen feesten en gek te doen tijdens de carnaval. Zorg er daarom voor dat je een dweilpas hebt, zoals het zo mooi heet. Vooral de gebieden waar het carnaval volop wordt gevierd zijn de kaarten al snel uitverkocht. Het is voor de organisatie een zegen. Voor de laatkomers om de kaarten te kopen is het een vloek.

 

Kom in de juiste stemming: de muziek

Het is natuurlijk ook goed om in de aanloop naar het carnaval 2020 al te gaan luisteren naar de laatste carnavalskrakers. Het is heerlijk om naar de nieuwste deuntjes te luisteren en erop mee te swingen. Het is goed om de verschillende muziek te kennen om het ladderzat mee te kunnen lallen. Of het ook zo mooi klinkt als je nuchter bent weet je alleen als je er in de aanloop naar het carnaval naar luistert.

 

Prins carnaval

Probeer om te weten welke persoon de prins carnaval is in jouw regio. Het is prettig om in de optocht mee te kunnen praten. Je weet dan precies wie wie is en komt als een doorgewinterde carnavalist te boek te staan. Het is goed om een sterke indruk te maken.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply