was successfully added to your cart.
Winner

Upgrade je muur met je herinneringen

Mannen en het inrichten en decoreren van een woonkamer, we houden er gewoon niet zo van. Mochten we een vriendin in huis hebben dan wordt deze taak dan ook vaak doorgeschoven naar het vrouwelijk front. Mochten we het niet mooi vinden dan hoor je het wel en voor de rest, leef je uit. Zolang de PlayStation blijft staan waar die staat en er geen roze tinten in de woonkamer worden aangebracht vinden wij het allemaal wel prima. Hoewel wij ons bij deze ‘way of life’ aansluiten kwamen we dit keer echter een idee tegen die we wel de moeite waard vonden om te opperen bij het inrichten van de woonkamer. Namelijk de wereldkaart en deze delen we dan ook graag. Nu zal je denken een wereldkaart? Jazeker, en niet zomaar een wereldkaart maar eentje met jouw wildste, mooiste en gruwelijkste herinneringen around the world.

Wereldkaarten.nl

Bij onze zoektocht naar de perfecte wereldkaart kwamen wij bij wereldkaarten.nl terecht, een webshop die zoals de naam al aangeeft barst van de wereldkaarten. Samen met Pinterest gingen wij op onderzoek uit, want hoe creëren we die wereldkaart met de mooiste herinneringen tijdens de reizen die we hebben afgelegd?

#1 Pin it till you win it
De eerste en gemakkelijkste manier die we tegenkwamen was de wereldkaart waar een pinnetje werd ingeprikt als we het land hadden afgestreept. Lekker minimaal en een uitstekend idee als je niet zo fan bent van foto’s.

Wereldkaart pin it

#2 Tag away
Een andere leuke manier die we tegenkwamen was door foto’s op kaartjes te plakken en deze aan de pins vast te knopen met behulp van touwtjes. Ben je niet zo creatief? Dit is het moment op je of een vriendin, nichtje of dochter in te schakelen. Die zijn voor het knutselen in de wieg gelegd.

wereldkaart tag it

#3 Polaroid around the globe
De laatste manier die wij tegenkwamen was ook direct onze favoriet. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat het de laatste is die we tegenkwamen want waarom verder zoeken als je een winnaar hebt? Bij deze manier print je je favoriete foto van elk plekje dat je hebt bezocht uit op een polaroidfoto die je vervolgens plakt op de plek van bestemming.

winner

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply