was successfully added to your cart.

Weekendje weg? 3 tips voor goedkope vliegtickets 

By October 22, 2019Dudes
Vliegtickets vergelijken

Wanneer je een weekendje weg wilt dan kun je veel keuzes maken. Een weekendtrip naar een leuke stad in Europa bijvoorbeeld of een weekendje naar de Ardennen. Wanneer met het vliegtuig een weekendtrip wordt gemaakt is er goed nieuws. Het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn om een goedkope vliegticket te scoren. We geven graag onze 3 beste tips weg om betaalbaar een vliegticket te krijgen.

 

Kijk of de vlucht vanuit Duitsland of België goedkoper is

Het is goed om te kijken of een ticket vanaf Brussel of Dusseldorf goedkoper is dan een ticket vanaf een Nederlands vliegveld. Vooral als men in de grensstreek woont is dit een slimme keuze. De reis naar Eindhoven of Schiphol kan net zo lang duren als naar Niederrhein Weeze (Dusseldorf). Een ticket kan soms 100 euro goedkoper zijn bij de buitenlandse vliegvelden. Het is vooral een leuke besparing wanneer je met meer mensen reist.

 

Vergelijk de ticketprijzen

De ticketprijzen vergelijken is een goede manier om snel geld te besparen. Het is mogelijk om in een klein kwartiertje geld te besparen. Bekijk welke tickets er allemaal zijn. Soms is het mogelijk om een extra tussenstop te maken om zo een goedkopere ticket te krijgen. Op het internet zijn er verschillende mogelijkheden te vinden om de tickets met elkaar te vergelijken.

 

Boek de ticket ruim van tevoren

Wanneer ruim van te voren bekend is wanneer het weekendje weg gepland staat is het slim om direct te kijken naar de ticketprijzen. Door ruim van te voren een ticket te boeken is het mogelijk om geld te besparen. De tickets zijn vaak een stuk goedkoper omdat er nog veel plekken vrij zijn. Kort van tevoren de tickets boeken is vaak een duurdere zaak. De prijzen zijn dan een stuk duurder geworden. Het is goed om op tijd de ticket te boeken.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply