was successfully added to your cart.

Waarom backlinks realiseren een must is

By september 30, 2020werk

Een goed backlink strategie is belangrijk om te scoren in Google. Zonder backlinks bouw je geen waarde op een domein op en is het ranken op competitieve zoekwoorden erg lastig en vrijwel onmogelijk. Het realiseren van backlinks is anno 2020 daarom erg belangrijk. Er zijn veel geruchten dat backlinks niks toevoegen en tegen de regels van Google zijn. Hier is niks van waar. Sterker nog. Je kan backlinks verkrijgen niet samengaan met de regels die Google hanteert. Hoe bouw je een goed backlink profiel op? En hoe kan je het makkelijks backlinks realiseren of kan je het beste SEO uitbesteden? Ik leg het je graag uit!

 

Zoek een niche die je leuk vindt en waar je interesse in hebt.

Ik stel voor dat je een niche kiest waar je weinig problemen mee hebt en gepassioneerd in bent. Bijvoorbeeld, winkelen, auto’s, vissen, politiek, enzovoort.

Omdat het kan zijn dat je het veel tijd gaat kosten om de juiste methode te vinden om een backlink naar je website te krijgen. Wanneer je kiest voor een niche waar in je geïnteresseerd bent stel ik voor om een stap terug te nemen en echt na te denken over wat je wilt.

 

Ik stel ook voor dat je alleen een niche kiest die je leuk vindt zoals het plezier voor entertainment, plezier en opwinding. Er zijn een heleboel mannen en vrouwen zijn er enthousiast over, dat is een goed campagne voor je en je hoeft je geen zorgen te maken over zoekmachine rankings.

Ten tweede, als je iets vindt dat voor jou interessant is, is het een stuk makkelijker om sleutelwoorden te identificeren dan, bijvoorbeeld, als je een baan had om een computer te veranderen, want dat kost je geld. Een bedrijfsjob zou een lagere kans hebben om de look te krijgen dan je wilt misschien.

 

Het laatste moeilijke ding om over na te denken is of het een goede niche is om er achteraan te gaan. Natuurlijk is het belangrijk, maar je hebt de vrijheid van het internet om na te gaan wat je wilt. Als je niche niet precies is waar over je wilt schrijven, wilt je misschien de trefwoorden of zinnen die je wilt targeten noteren en schrijven voor wanneer je het typt op de zoekmachine van je keuze.

 

Zoek een trefwoord dat je wilt targeten.

Uiteraard hangt het allemaal af van welke trefwoorden je van plan bent te targeten, zodat je kunt zien hoeveel mensen op zoek zijn naar de producten of diensten van jouw keuze. Je moet nadenken over een breed woord dat veel zoekopdrachten krijgt, maar zorg ervoor dat het geen concurrerend trefwoord is met veel concurrenten.

 

“Geavanceerde computerreparatie” is een groot doelgericht sleutelwoord voor die niche. Klinkt als een mooie niche om in te stappen, nietwaar?

 

U kunt ook kijken in de Keyword Selector Tool van Google om te zien hoeveel zoekopdrachten worden gedaan op elk zoekwoord dat je overweegt.

 

Oh, ik heb ook een geweldige tip voor dit artikel – kijk altijd naar de Google AdWords-tool en probeer een gevoel te krijgen voor het aantal concurrenten dat zoekt met behulp van het woord of de zin die je hebt gekozen voor jouw niche. Het zou minder dan 4 miljoen resultaten moeten zijn.

 

Schrijf voor jouw niche

Dit is de belangrijkste tip voor het doen van jouw backlink campagne.

Dit is een eenvoudige tip omdat er geen betere manier is om je eerste indruk te maken en een relatie met jouw klant op te bouwen dan door met hen te schrijven.

 

Als je gaat om blogs en directories te zoeken (waar ik het grootste deel van mijn mijn gratis backlinks) om sites te vinden om jouw website links naar dezelfde zoekopdracht die je hebt voorbereid van de vorige checklist in te dienen is het belangrijk dat je het juiste zoekwoord voor de titel van jouw artikel te kiezen.

 

Normaal gesproken zoek je bijvoorbeeld naar “Artikel Schrijven” of “Artikel Inzendingen”.

Als jouw artikel niet op trefwoord is geoptimaliseerd voor die zinnen die je niet goed doet voor jouw bedrijf.

 

De volgende stap is om te gaan na een aantal artikelen die ongeveer 400 woorden bevatten.

De reden dat dit belangrijk is, is dat als jouw artikel ongeveer 400 woorden van de kwaliteit van de inhoud niet geoptimaliseerd voor jouw geselecteerde trefwoord of zin het zal niet misleiden de Google-bots. Google wil dat de lezer de meest beluisterde content (met betrekking tot de Google-bots) wat betekent dat ze kwaliteitscontent willen, echte menselijke mensen zullen ze belonen door mensen naar je website te sturen. Als jouw artikel ongeveer 400 woorden aan kwaliteitscontent bevat, dan zal het worden gezien door Google als meer autoritair.

 

Het is duidelijk dat je wilt dat de mensen het ook lezen. Laat ze zich inschrijven voor het gratis aanbod en geef ze iets of een gratis rapport dat je verkoopt. Wat je vervolgens doet is het artikel geheimen vertellen over hoe je het meeste uit een artikel (jouw product) haalt en hoe je dat doet.

 

Wil jij je SEO uitbesteden? Neem dan nu contact op met een gerenommeerd bureau!

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply