was successfully added to your cart.

Momice de event software voor een festival

By november 15, 2018Tech
Momice

Tegenwoordig worden events steeds populairder onder de mensen en wordt het ook steeds belangrijker als een strategie voor sales & marketing, omdat het veel mensen kan aantrekken om het event te bezoeken en uiteindelijk naar de organisatie zelf toe.

Over event software Momice

Momice (spreekt uit als: MOOMAIS) staat voor Mobile site for MICE, een internationale afkorting voor de eventbranche: Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions. Momice biedt een professionele event software die jouw organisatie ondersteunt en jouw event helpt naar een hoger niveau te tillen. In de software worden de belangrijkste elementen van het eventcommunicatie als mail registratie, website, tickets, enquête en statistieke gecombineerd met een gebruiksvriendelijke tool. Events die georganiseerd worden zijn van alle sectoren: profit en non-profit, van grote multinationals tot MKB – van de zorg tot de culturele sector.

Succesvol worden met event software Momice

Meer dan 300 bedrijven maken gebruik van de event software Momice. In 2017 resulteerde dit in 1.300.000 emails, 2500 events en 450.000 registraties.

Bij event software Momice kun je er dus op vertrouwen dat jouw events werkelijk een succes worden! Het team dat achter Momice zit heeft namelijk maar een doel: ervoor zorgen dat jij de mooiste events kunt organiseren. Momice biedt de beste software gecombineerd met de beste service.

Heb je vragen? Het Momice team staat voor je klaar! Klik hier voor informatie over event software Momice.

 

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply