was successfully added to your cart.

Merkoverhemden voor dudes: nog voordeliger en beter online

By maart 23, 2020Fashion

Een mooi hemd van goede kwaliteit, kun je outfit zoveel meer waard maken. Je ziet er zoveel stijlvoller uit met een accent van uitstekende kwaliteit, van een kwalitatief hoogstaand merk. Als je de verschillen bekijkt van hemden tussen gewone hemden en merkoverhemden, kun je al een erg groot verschil opmerken. Zo zijn Olymp overhemden van betere kwaliteit van een overhemd van de H&M.  In dit blog leggen we je verschillen uit en nemen we je mee in het proces om ze online te komen. Lees snel verder.

Wat maakt een merk-hemd zo verschillend van een gewoon, doorsnee hemd?

Merkoverhemden zijn vaak vervaardigd uit een dikkere stof en gemaakt van verfijnd materiaal dat ervoor zorgt dat de hemden doorgaans veel langer meegaan dan bijvoorbeeld een hemd uit de H&M of Zara. Door de betere kwaliteit van de stof waaruit merk-hemden vervaardigd zijn en de dikte van de stof, zul je er ook niet kunnen door zien of zul je veel professioneler ogen. Er is namelijk een vrij grot verschil op te merken tussen een kostuum of hemd van een goed merk, dan eentje van de H&M, Zara of andere doorsnee kledingzaak. Vaak maakt het hemd het belangrijkste deel uit van het kostuum, het kraagje aan het hemd is namelijk vrij belangrijk, alsook dat het niet doorzichtig oogt. Vaak loop je ook gewoon in je hemd rond op de werkvloer en dan is de dikte van het hemd uitermate belangrijk.

Welke overhemden koop je en waar kun je ze kopen?

Er zijn verschillende merken van overhemden, denk bijvoorbeeld maar aan Olymp overhemden, of John Miller overhemden. Hemden van een goed merk, zijn wel iets duurder, maar je krijgt dit dan ook dubbel en dik terug in kwaliteit en je komt zoveel professioneler over. Daarnaast zal hemden van een goed merk ook veel langer kunnen dragen, vooraleer ze er niet meer mooi uitzien of hun kwaliteit of charme verliezen. Merkkledij kun je uiteraard online-aankopen en ook daar is er een extra service aan verbonden. Eens je weet welke maat je hebt, kun je gemakkelijk een tweede, derde of zelfs vierde hemd online bijbestellen, denk bijvoorbeeld aan Olymp overhemden. Gelukkig kun je online via de matentabel exact te weten komen welke maat je nodig hebt. Want zodra je het hemd gepast hebt en het goed zit, kun je zo gemakkelijk nadien een herhaalaankoop doen. Wil je meer merk overhemden zien kijk dan snel hier.

Voor welke gelegenheid?

Een overhemd is niet enkel en alleen bedoeld voorop kantoor, je kunt een mooi merkoverhemd ook perfect combineren met een mooie jeans. Denk bijvoorbeeld aan zondag namiddag of casual friday op het werk. Natuurlijk hoef je ook geen kantoor job te doen om in een hemd rond te lopen, maar zeker ook in het weekend worden hemden geapprecieerd, wees daar maar zeker van. Een mooi hemd zorgt voor een mooie uitstraling en geeft personen rondom je ook het gevoel dat je van aanpakken weet en dat is uiteraard de uitstraling die je wenst te bereiken.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply