was successfully added to your cart.

Manieren om een nieuwe website goed te laten ranken in zoekmachines  

By oktober 21, 2019Tech

Wanneer je een nieuwe website hebt is het belangrijk om er snel veel bezoekers op te krijgen. Het is tijd om de investering terug te verdienen. Zoekmachinemarketing is een manier om veel bezoekers te krijgen. Bezoekers uit de zoekmachines zijn op zoek naar een specifiek product of een dienst of meer informatie. Op jouw site biedt je dit ook aan voor jouw branche en regio. Het is goed om daarmee zichtbaar te worden in de zoekmachines. Hoe doe je dit?

Denk aan de zoekmachines voordat de site gemaakt wordt

Het start allemaal met een Domein claimen. Kies een goede domeinnaam met het belangrijkste zoekwoord erin. De klanten die je krijgt zijn niet geïnteresseerd in jouw bedrijfsnaam, maar om hun probleem op te lossen. Met de juiste domeinnaam kan dit. Bouw vervolgens een zoekmachine vriendelijke site op dit domein. Kies ook een hostingbedrijf wat een site met snelheid kan verzorgen. Het is goed om zo te kunnen knallen. Alle bezoekers moeten de site snel en vlekkeloos te zien krijgen. Anders gaan ze weg, wat ook weer haar effect heeft op de zoekmachine posities.

Linkbuilding

Om de site hoger te laten scoren in Google zijn inkomende links nodig. Wanneer de site goed werkt is dit de volgende stap. De site moet aanbevolen worden door andere sites. Hoe meer autoriteit die andere site heeft, hoe beter. Het is mogelijk om links te gaan ruilen met andere sites, op blogs teksten te plaatsen of door startpagina links te krijgen. Het is niet slim om duizend links voor tien euro te kopen. Het gaat hier vaak om rommel en het zal meer schade aanrichten dan dat het goed doet. Het inkopen van links is geen zonde, maar het moet wel met beleid gebeuren. Doe het slim om boven de concurrentie te staan in de zoekmachines.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply