was successfully added to your cart.
lange overhemden

Het aantal lange mannen in Nederland groeit nog steeds daarom is het ook logisch dat er steeds meer kleding voor lange mannen op de markt komt. Tal van winkels kwamen opzetten om in de vraag naar kleding met lengtematen te voorzien. Mouwlengte7 is speciaal gespecialiseerd in overhemden met extra lengte. Ben jij als lange slanke man op zoek naar een nieuw overhemd? Neem dan zeker even een kijkje in deze webshop.

Een overhemd met de perfecte mouwlengte

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. Je kiest ’s ochtends een overhemd uit en de rest van de dag voel je je heerlijk en vol zelfvertrouwen, mits je het goede hemd hebt gekozen. Een hemd dat lekker zit omdat het de juiste maat is en gemaakt is van een heerlijk zachte stof is een lievelingsoverhemd. Daar hoop je er iedere keer dat je op zoek gaat weer één van te vinden. Mouwlengte7 verkoopt lievelingsoverhemden voor lange mannen. Bepaal de juiste maat door de maattabel op de website te gebruiken en hou de volgende punten in gedachte:

  • De manchet dient op de knik van pols en hand te vallen.
  • Als je een overhemd draagt in combinatie met een pak of colbert dient de manchet van het overhemd altijd 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen.
  • Er zijn ook meetinstructies waarop de juiste mouwlengte, pasvorm en maat kunt zien.

Alleen het beste katoen is goed genoeg voor een lievelingsoverhemd

De meeste overhemden zijn tegenwoordig gemaakt van strijkvrij katoen dus strijken hoeft niet meer en dat is natuurlijk ideaal. Alle overhemden bij Mouwlengte7 zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. Alleen het beste katoen is goed genoeg voor deze overhemden. De stoffen van de overhemden staan bekend om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Koop eens als lange slanke man een overhemd bij Mouwlengte7 en je weet voortaan waar je jouw lievelingsoverhemden moet kopen!

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply