was successfully added to your cart.

Hoe versier je een man?

By oktober 30, 2019Dudes

De meeste mannen staan niet per se bekend om hun uitgebreide voorliefde voor sieraden, accessoires of tierelantijntjes, maar het is toch leuk om een cadeau te krijgen speciaal voor jou. Net dat beetje extra luxe. Dus ben je op zoek naar tips om eens wat anders te vragen voor de feestdagen, of zoek je bijzondere cadeau ideeën voor je man? Hier vind je een overzicht met leuke, betaalbare maar speciale suggesties voor een persoonlijk cadeau. Sokken, geurtjes en onderbroeken zijn uiteraard altijd handig, een borrel gaat er ook vaak goed in.

Oog voor detail

Mannen dragen over het algemeen niet veel sieraden maar een mooi horloge kan iedere man hebben. Je hebt mooie goedkope mannenhorloges in alle soorten en maten, stoer, sportief of netjes. Online en in de winkels zijn veel horloges te vinden, in alle prijsklassen. Je hoeft niet bang te zijn voor de rekening want er zijn genoeg mooie goedkope horloges op de markt. Als je een horloge cadeau wil doen kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Horloges zijn nog praktisch ook, te laat komen is bijna onmogelijk. In dezelfde als de horloges categorie vallen manchetknopen, echter is het wel handig dat deze persoon daadwerkelijk gebruik maakt van de knopen. Je kan natuurlijk niet verwachten dat iemand zijn hele garderobe aanpast aan jouw cadeau. Manchetknopen zijn kleine details die het voorkomen van de meneer in kwestie personaliseren.

Zoals het klokje thuis klikt..

Een grote valkuil is vaak dat mensen hun werk mee naar huis nemen. Andersom kan het juist zorgen voor een goed gevoel. Een mooie foto voor op je bureau of aan de muur. Of een mok met een compliment. Accessoires voor de werkende man doen het ook altijd goed. In werk gaan over het algemeen behoorlijk wat uren per week zitten dus kan je ook veel genieten van je speciale cadeau. Functionele zaken die daadwerkelijk gebruikt worden zijn het leukste om te geven of te krijgen. Simpelweg omdat het dan niet ergens achter in de kast verdwijnt of staat te verstoffen bovenop de kast. In deze categorie zijn de suggesties een mooie pen, tas, agenda en een schrijfmap. Een fijne pen is altijd welkom, bij het tekenen van een contract of maken van een aantekening komt deze altijd van pas. Een laptoptas kan iedereen gebruiken. Het liefst een functionele, als iemand dagelijks meerdere spullen mee moet slepen is het wel handig als dat in de tas past. Laptoptassen zijn er ook in alle soorten en maten te vinden. Wat stoerdere leren varianten of hele strakke koffers om mee te nemen naar de rechtbank. De omslag van een organiser gaat jaren mee, ieder jaar vul je deze agenda met het nieuwe jaar en in de penhouder kan je bijzondere pen. Deze omslag kan je laten personaliseren door er wat in te laten drukken, een naam logo of tekst bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor een schrijfmap.

Geld mag niet wegrollen

Wat het ook altijd goed doet zijn kaarthouders. Niet iedereen is een even grote fan van de bekende portemonnee en pasjes en geld los in je zak is ook niet alles. Er zijn kleine kaarthouders waar de pasjes beschermd in kunnen zodat ze niet beschadigen. En vaak is er ook ruimte voor wat geld of bonnen. Een geldclip is een alternatief, vooral als mensen vaak los briefgeld meezeulen. Maar geld is niet alles. Uiteindelijk gaat het erom dat een cadeau laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het bedenken en uitzoeken ervan. De prijs van het cadeau is daarom niet relevant het gaat om het idee.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply