was successfully added to your cart.

Herenmode voorjaar stijl verslag

By May 8, 2019Fashion

De mode is een industrie die niet bepaald stil staat. Toegegeven het verschilt wel per geslacht en leeftijd. Kindermode en vrouwenmode in het algemeen veranderen in veel rapper tempo dan herenmode. Maar ook de heren dienen rekening te houden met enige verandering. In dit artikel beschrijven we een aantal van de belangrijkste aandachtspunten zodat ook jij weer helemaal bij bent wanneer het op kleding vlak aankomt.

Allereerst moeten we de overhemden beschrijven. Een overhemd is een kledingstuk dat in principe iedere man moet bezitten. Het is zo een veelzijdig bovenstuk, daar kun je altijd op bouwen. Je kunt het aan naar casual gelegenheden. Maar ook naar meer zakelijke evenementen. Een overhemd valt altijd te prefereren over een t-shirt. Een overhemd is beter voor deftigere aangelegenheden en fraaier voor casual gebeurtenissen. Er zijn wel wat punten om rekening mee te houden met overhemden shoppen. Ten eerste, wil je de productbeschrijving zorgvuldig doornemen of deze de woorden strijkvrij of strijkarm bevat. De betekenis van deze woorden spreekt voor zich. Maar het betekent dus praktisch dat als je strijkarme overhemden koopt je nooit meer hoeft te strijken. Een van de grootste collecties strijkvrije overhemden vindt men op deze website. Tegenwoordig is er zoveel meer keuze dan louter effen zwarte of witte overhemden. Dit voorjaar zou je er goed aan doen om eens wat meer uitdagende modellen te kiezen, met prints en patronen. Ook alternatieve kleuren die normaliter niet in overweging genomen worden zoals roze bijv. beginnen steeds hipper te worden.

Eenzelfde soort trend zien we bij het herenondergoed. De tijden van effen wit of zwart zijn definitief voorbij. Zie de spannende prints van o.a. Muchachomalo. Een merk van Nederlandse bodem met spannende prints. Ook het merk A-Dam, juist tevens uit Nederland maakt onderbroeken voor mannen die net even wat anders zijn dan anders. Beide merken zijn verkrijgbaar via het web. Enfin, je raad het al maar ook voor sokken zien we deze trend terug. Een goed merk qua opvallende kleurrijke sokken is Happy Socks.

Net als een aantal jaren geleden zijn riemen dit voorjaar weer helemaal in de mode. Of het nou een grote, kleine, leren of plastieken riem is. Wanneer de riem zichtbaar is zit het al goed. Ga dus snel naar de winkel en shop een leuke riem voor dit voorjaar zodat je helemaal in de mode bent!

Overhemden

Robin

Author Robin

More posts by Robin

Leave a Reply