was successfully added to your cart.
Foto op doek

Geef je interieur een nieuwe boost

Tijd om wat aandacht te besteden aan het opvrolijken van je interieur, iets dat niet altijd veel geld hoeft te kosten. Met een klein budget kan je namelijk al zorgen voor een nieuw uiterlijk van je woon- of slaapkamer. Dit kan je natuurlijk doen door een muur een andere kleur te geven maar dit kan ook door middel van accessoires. Met accessoires zorg je niet alleen voor een nieuw uiterlijk van je interieur maar ook voor een warme en gezelligere uitstraling. Met onderstaande tips tover jij je interieur zo om

Gebruik je eigen foto’s

De leukste en meest persoonlijke manier om je interieur te upgraden is door het gebruik van je eigen foto’s. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je ervoor kiezen om een fotomuur te maken met verschillende foto’s, dit kan bijvoorbeeld met een foto op doek, canvas, plexiglas of hout. Door meerdere foto’s op een muur te hangen en hierbij gebruik te maken van verschillende afmetingen creëer je een speels en persoonlijk effect. Met zo muurtje in huis ziet je woning er direct heel anders uit.

Maak gebruik van planten

Het wordt steeds populairder, planten en dan met name grote planten in de woon-, slaap- of zelfs badkamer. Naast dat planten zorgen voor een juist zuurstofgehalte in je huis zorgt het ook voor een gezellig interieur. Een woonkamer met planten ziet er namelijk een stuk levendiger uit dan een woonkamer zonder. Heb je een grote witte muur? Vrolijk deze dan op door er een grote groene plant voor te zetten. Door het contrast in kleur vormt dit een ware eyecatcher.

Vloerkleed

Een andere mogelijke eyecatcher is een vloerkleed, mocht je er al eentje hebben liggen dan kan je deze bijvoorbeeld vervangen door een opvallend printje. Opvallende printjes zijn namelijk perfect voor een vloerkleed. Zo kan je zonder al te veel verandering direct zonder voor een andere look.

Fotobehang

Naast dat je ervoor kan kiezen om een kleur van een muur te veranderen kan je er ook voor kiezen op een muur te voorzien van fotobehang. Kies hierbij voor een rustige foto en een kleine muur. Op deze manier komt het fotobehang het beste tot zijn recht. Vaak doen zwart-wit foto’s het hierbij het best.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply