was successfully added to your cart.

Gant kleding online bestellen

By February 11, 2019Fashion
gant

Goede merken bevatten vaak een mooi verhaal. Bedrijven die op een mooie manier zijn begonnen weten het vaak lang vol te houden. Zo geldt ook voor het merk Gant. Dit kledingmerk bestaat al meer dan honderd jaar en het is ook op een mooie manier begonnen. Door oprichter, de heer Bernard Gant, emigreerde van Oekraïne naar Amerika, hij kwam in 1914 in New York aan. De oprichter is begonnen als kleermaker, gespecialiseerd in hemden. Later begonnen de specialisaties zich uit te breiden en 1941 werd het bedrijf opgericht. De kleding van de heer Gant bleek een succes.

Meer over de Gant kleding

Een stukje later, in 1949, werd het merk officieel opgericht. Het motto was destijds ´being dressed without being dressed up´. Enkele T-shirts van Gant werden zo populair dat het bedrijf binnen enkele jaren in heel de Verenigde Staten verkrijgbaar was. Later kwamen er steeds meer unieke designs van het merk en dat kwam de populariteit alleen maar ten goede. In 1980 werd er ook uitgebreid naar Europa.

Populair onder studenten

Enkele jaren na de oprichting werd Gant kleding erg populair op verschillende universiteiten in Amerika. De overhemden zijn al jaren een must have onder studenten. Sinds tien jaar heeft het merk ook een eigen fysieke winkel op een van de meest bekende universiteiten van Amerika, Yale university.

De gehele Gant outfit kan je online bestellen

Ben je ook fan van dit kwalitatieve kledingmerk en wil je het liefst een hele outfit van Gant samenstellen? Gant kleding online bestellen doe je bij Bosmenshop.nl! Hier kan je een breed assortiment van herenkleding van Gant vinden. Denk bijvoorbeeld aan jassen, overhemden maar ook aan jeans en truien. De polo’s en T-shirts zijn ook erg populair. Verkrijgbaar in alle maten.

 

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply