was successfully added to your cart.

Een roadtrip met vrienden in eigen land, wat zijn dé bestemmingen?

By mei 22, 2020Hotspots, Vakantie

Een vakantie naar het buitenland is helemaal niet nodig om een mooie vakantie te hebben. Nederland is wellicht een stuk kleiner dan andere landen, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je helemaal niets kan ondernemen. Een vakantie in eigen land is namelijk hartstikke leuk om te doen en brengt je naar nieuwe plekken die je tot op heden nog niet hebt ontdekt. Laten we een kijkje nemen bij verschillende vakantiebestemmingen in eigen land.

Vakantie in Nederland

Nederland is een groot land met ontzettend mooie plekken. Het ligt er natuurlijk net maar aan waar je precies naar op zoek bent. Een roadtrip naar Italië of Frankrijk zit er momenteel niet in, maar dat betekent niet dat je helemaal niet op vakantie kunt. Het betekent dat je in Nederland wat creatiever op zoek moet gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop campings voor de natuurliefhebbers onder ons. Deze zogeheten natuurcampings zijn kleinere campings waar je bijvoorbeeld een nacht kunt overnachten om vervolgens de volgende dag weer verder te gaan met de roadtrip. Een natuurcamping biedt natuurlijk niet de luxe die je gewend bent van een hotel, maar omdat een natuurcamping zo in de natuur ligt, is dit wel een goede bestemming voor de natuurliefhebbers onder ons. Onder een heldere sterrenhemel, met een hoop geluid van de wilde dieren om je heen. Toch is dat niet het enige wat je in Nederland kunt vinden.

Stedentrip

Nederland heeft natuurlijk ook een hoop grotere steden waar voldoende plezier gemaakt kan worden. Op vakantie in eigen land kan namelijk net zo leuk zijn als een stedentrip naar een hoofdstad in Europa. Het is bijvoorbeeld een idee om een roadtrip van het Noorden van Nederland naar het Zuiden van Nederland te maken. Dit kan je brengen langs steden als Groningen, Leeuwarden, Assen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht, maar dat kun je natuurlijk helemaal zelf uitstippelen. Ook kun je er voor kiezen om een vakantie van west, naar oost te plannen. Begin bij de grotere hoofdsteden van Nederland en reis af naar de kleinere steden in het oosten. Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden wat betreft een vakantie in Nederland.

Tot slot

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie in Nederland, is er voldoende te beleven. Kijk waar je naar op zoek bent wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland en pas dit vervolgens toe in Nederland.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply