was successfully added to your cart.

De SEO trends van 2019

By september 6, 2019werk
zoekmachine optimalisatie

Ieder jaar veranderd er veel op het gebied van SEO (search engine optimisation). Het is belangrijk om deze trends goed in de gaten te houden om zo je websites naar de top te loodsen en ze daar te houden. Er is veel informatie te vinden over zoekmachine marketing. Wat is nu daadwerkelijk correct en wat niet? Dit SEO Bureau uit Amsterdam helpt je graag en deelt slimme tips over de SEO trends voor 2019. Laten we direct starten. 

Google’s Law 

Wat Google wil is de wet. Zo simpel is het. Ga er niet te moeilijk over doen en zorg gewoon dat je voldoet aan de eisen van Google. Als je dit immers niet doet dan is de kans op een hoge zoekmachine positie niet voor je site weggelegd. Het is gelukkig een feit, dat Google de zoeker het beste wil helpen. Jij wil dit toch ook? Google let op de on-site optimization. Denk hierbij aan de snelheid van de site, hoe vaak het zoekwoord voorkomt en of er een metatag zijn. Het zijn een aantal basics waar je gewoon aan moet voldoen met de site.  

Sterke content

Het is belangrijk om een goede en sterke tekst te hebben met begeleidend beeldmateriaal en video’s. Door de mix goed te maken en zeer compleet te maken zal je een sterk artikel krijgen. De lezer zal er graag veel tijd aan besteden. Een lang bezoek op de site zijn bonuspunten voor de site bij Google. Pak de juiste onderwerpen welke interessant zijn voor de doelgroep. Maakt een moordend lange blog waar veel informatie in zit voor de lezer. 

Een schone site

Het is belangrijk om niet teveel code op de site te hebben of teveel plugins of modules te gebruiken. Kies voor een zeer basic site met een heldere structuur. Het is goed om een opgeruimde site te hebben. Het is net als met een clean desk: er is veel meer mogelijk en je koppie is ook lekker leeg. Google en de zoekmachine spiders willen niet door een rommeltje snuffelen om jouw blogs en artikelen te vinden. Maak het ze gemakkelijk. Zorg voor een Google vriendelijke code met minimaal aan javascript, code en css. Gebruik een AMP versie om de site snel te laten laden op mobiel. 

 

De mobiele bezoeker

Google gaat zich richten op de mobiele bezoeker. Bekijk je site eens op een smartphone of tablet. Hoe lang duurt het voordat de site is geladen? Hoe ziet het er in zijn geheel uit? Het is belangrijk om de verschillende mogelijkheden en opties te bekijken. 

Je reputatie telt mee

Het is belangrijk om ook een online reputatie op te bouwen. Zorg voor inkomende links en wees duidelijk met wat je wilt met de site. Wat is het gebied van expertise? Vertel ook duidelijk wie je bent. Meld je daarnaast aan bij Google Mijn Bedrijf om duidelijkheid te geven over wie de eigenaar is van de website. Zorg ook voor een veilige site met een https beveiligde verbinding. Google beloond je hiermee in de resultaten van de zoekmachines. 

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply