was successfully added to your cart.

Cadeautje voor vaderdag: een huis naambordje!

By mei 18, 2022Dudes

19 juni is het alweer zover: vaderdag. Als jij als moeder met moederdag goed in de watten bent gelegd dan wil je de vader van je kinderen uiteraard ook iets geven waar hij echt blij van wordt. Maar wat willen mannen nou voor vaderdag en waar maak je ons al man nou echt gelukkig mee? Je maakt ons vooral blij met praktische zaken, iets waar wij als mannen echt iets aan hebben en vooral iets wat we nog nodig hebben. Mochten jullie nou net verhuisd zijn of alleen jullie huisnummer aan het huis hebben hangen dan is een huis naambordje het perfecte vaderdag cadeautje.

De huis naambordjes zoals we ze vroeger hadden

De meeste huis naambordjes van vroeger waren van die standaard vierkante plaatjes met alleen je huisnummer erop. Je kent ze vast nog wel en je komt ze gegarandeerd nog tegen. Natuurlijk hartstikke praktisch zo huisnummer voor je deur maar dat kan tegenwoordig veel leuker.

Vormen, kleuren naambordjes

Met zo plaatje op je huis kan je een persoonlijke touch meegeven waarbij de naambordjes variëren in verschillende kleuren en vormen. Zo kan je kiezen voor een hexagon, vierkante, vierkant met afgeronde hoekjes of een ronde vorm die daarbij weer beschikbaar zijn in verschillende maten. Zo heb je altijd een maat die bij jouw voordeur past. En de kleuren? Die zijn eindeloos. Zo kan je precies kiezen voor een kleur die bij jullie als familie past.

Gepersonaliseerde huis naambordjes

Een voordeel van zo gepersonaliseerd huis naambordje is dat je hem precies kan maken zoals je wilt. Hou jij meer van basic? Dan kan je kiezen voor alleen je huisnummer maar hier kan je natuurlijk ook je naam of een afbeelding aan toevoegen. Zo heb je altijd een uniek naambordje bij de voordeur hangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan fotocadeau helpt je graag verder.

 

 

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply