was successfully added to your cart.

BIG Machinery: voor echte mannen in de bouw

By november 19, 2018werk
Big Machinery

De bouw is niet voor watjes, het vergt kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Jij zorgt ervoor dat Nederland groeit. Door jouw vakmanschap kunnen mensen wonen en werken. Natuurlijk is geen klus te groot of te uitdagend voor je, zeker niet met de machines van BIG Machinery. Hiermee breng jij elk project tot een succesvol resultaat. Als echt Nederlands bedrijf zijn zij uitgegroeid tot een grote speler in Europa, met de grootste vloot aan zware machines. Alles wat jij nodig hebt voor een succesvol project hebben ze. In deze blog lichten wij een paar van de bekendste machines die je tegenkomt op de bouwplaats uit.

Kranen

Natuurlijk zijn kranen vaak het meest in het oog springend op de bouwplaats. Logisch, want deze machines zijn vaak tientallen meters hoog. Met een kraan verplaats je gemakkelijk objecten op de bouwplaats of breng je deze op grote hoogte. Een onmisbaar object bij grote projecten. Zeker als je bijvoorbeeld een flink kantoorpand of flatgebouw bouwt. Er zijn verschillende kranen beschikbaar, zoals hijskranen en torenkranen. Net afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Bulldozers

Een bulldozer is misschien wel de ultieme machine voor mannen. Robuust en ondoordringbaar, met een bulldozer verplaats je grote hoeveelheden zand en vlak je terrein snel af. Ook worden deze machines gebruikt voor het graven van kanalen en voor het ophogen van dijken. De krachtige motor zorgt ervoor dat je bijna elk terrein de baas bent. De rupsbanden van de bulldozer zorgt er ook voor dat deze machine zich nergens door laat tegenhouden en extra grip heeft.

Graafmachines

Graafmachines, als kind droomde je er van er één te mogen besturen. Misschien heb je dat zelfs wel eens gedaan met een minigraafmachine. Maar het echte werk, daar gaat het om. Er zijn verschillende soorten graafmachines. Sommige specifiek bestemd voor het graven van greppels of kuilen, andere die gebruikt worden voor het laden van vrachtwagens. Heb je echt een grote graafmachine nodig, dan zal deze waarschijnlijk uitgerust zijn met poten voor de stabiliteit.

Walsen

Voor het aanleggen van een mooie, strakke weg heb je een wals nodig. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen, wat ook nodig is voor een optimaal resultaat. Immers, de walsfactor is cruciaal voor het bereiken van een optimaal resultaat. Ook zijn er walsen waarbij je de rol met water kan vullen om de ideale walsfactor te bereiken. Bepaal bij de aanleg van een strakke weg welke walsfactor je nodig hebt en begin met aanleggen.

Echte mannen werken met hun handen en goed gereedschap is cruciaal. Zo ook de genoemde machines. Met de juiste apparatuur werk je sneller en efficiënter. Daarnaast is de kwaliteit die je oplevert vaak ook veel hoger, omdat je strakker kan werken. En natuurlijk wil jij als echte vakman een zo goed mogelijk resultaat neerzetten en trots zijn op dat wat jij maakt. Als echte man ben je bij BIG Machinery aan het juiste adres voor jouw grote machines.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply