was successfully added to your cart.

5 populairste auto modellen van 2019

By januari 17, 2020Dudes
populairste auto modellen 2019

Inmiddels is 2020 alweer aangebroken. In dit blogje willen wij terugkijken op het afgelopen jaar en welke auto modellen het meest populair zijn. Een opvallend feit is dat maar liefst 8 van de 5 modellen van Duitse autofabrikanten zijn. Hieronder hebben we de populairste vijf van 2019 op een rijtje gezet.

Meer auto gerelateerde blogs lezen? Neem dan ook bezoekje op dit enorm leuke online auto blog!

Nummer 1. Volkswagen Golf

Al jarenlang is de Volkswagen Golf de populairste auto van Nederland. Je ziet ze altijd en overal wel rijden. Dit model staat dan ook bovenaan in onze top 10 met populairste automodellen van 2019. Ook voor 2020 verwachten we dat de Golf gewoon weer bovenaan komt te staan.

Nummer 2. Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo modellen zie je tegenwoordig ook steeds meer. Opnieuw een compacte auto van Volkswagen die het erg goed doet in Nederland. De Volkswagen Polo is de laatste jaren steeds populairder geworden wat resulteert in deze mooie tweede plek.

Nummer 3. Audi A3

De Audi A3 is gebaseerd op het model van de Volkswagen Golf. De eerste werkt geproduceerd in 1996, sindsdien is de A3 een erg populair model in de middenklasse. Leuk weetje: dit jaar komt er een nieuw model van Audi A3!

Nummer 4. Audi A4

De Audi A4 lijkt qua model op de A3, maar heeft meer kofferbakruimte, groter motorvermogen en meer cilinders. Ideaal voor iedereen die de A3 te klein vind.

Nummer 5. Ford Focus

Deze top 5 sluiten we af met een Amerikaan. De Ford Focus is een enorm populair model in Nederland. Deze compacte middenklasse auto valt erg in de smaak bij Nederlanders. Er rijden meer dan een kwart miljoen van rond in Nederland.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply