was successfully added to your cart.

3 tips voor het kopen van nette herenschoenen

By april 22, 2021Fashion
nette herenschoenen

Gelukkig hoef je als man tegenwoordig niet meer alleen in dichte veterschoenen door het leven, zelfs niet als je op kantoor werkt. Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook onder een pak misstaat een net paar sneakers niet. Toch zijn er momenten dat je een andere keuze wilt maken, zoals bij een belangrijk evenement of voor een speciale gelegenheid.

Tip: wil je online schoenen bestellen? Durlinger helpt je bij het maken van de juiste keuze als je een paar nette herenschoenen zoekt. Én heeft een zeer uitgebreid assortiment herenschoenen!

Geef kleur aan je leven

Zelfs nette herenschoenen zijn al lang niet meer saai te noemen. Er is tegenwoordig een ruim aanbod aan prachtig leren herenschoeisel, zowel in klassiek zwart en bruin als in verrassende kleuren, en zelfs met een patroon. Waar ga jij voor?

Meten is weten

Als het even kan, is het raadzaam om je voeten te laten opmeten in de winkel. De meeste nette herenschoenen zijn gemaakt van stugger leer, zeker als je dat vergelijkt met canvas sneakers. Soms kan er wel een maat verschil zitten tussen je sneakers en je nette schoenen. Een prettig passende schoen is dus heel belangrijk voor je uiteindelijke keuze.

Baat bij de juiste maat

Als je eenmaal jouw ideale paar gevonden hebt, is het nog wel van groot belang om ze ook echt even goed te passen. Ze kunnen nog zo mooi zijn, een goede pasvorm staat voorop. Neem dus de tijd om op je gemak een rondje door de zaak te lopen. Hebben je tenen genoeg ruimte? Voel je ergens druk of pijn? Laat je niet verleiden door een prachtig model; een goed paar nette herenschoenen moet vooral prettig zitten, zeker als je ze veelvuldig wilt gaan dragen.

Jij bepaalt

Laat je tijdens het passen vooral niet opjagen. Jij bepaalt of je een paar schoenen mooi vindt en prettig vindt zitten. Bovendien is het over het algemeen zo dat je voor een paar nette herenschoenen net even dieper in de buidel moet tasten dan voor een paar sneakers. Mocht je twijfelen, pas dan gewoon nog een ander paar.

 

Scoor jouw schoenen met hoge kortingen tijdens Black Friday!

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply