was successfully added to your cart.

The rules of Hef Hefner

By October 15, 2017Uncategorized

The rules of Hef: De regels waar playbunny’s zich in de playboy mansion aan diende te houden

Een leven in de playboy mansion.. als man heb je minstens eenmaal gefantaseerd om aan het roer te staan van de playboy mansion zoals Hef Hugner dat deed. Wat een legende was die man. Hoewel het runnen van een mansion vol prachtige en neerbuigende vrouwen een heaven on earth moet zijn geweest, blijkt dit voor de playmates heel wat minder rooskleurig te zijn geweest. Want een playbunny was je niet zomaar. De regels die waren opgesteld diende je ten alletijden na te komen. Een keer thuiskomen na de klokslag van 20.00? Dont think so honey. Dan werd je namelijk mooi met je cup dubbel d en 2000 dollar wig de mansion uitgegooid.

 

#1 Seksuele handelingen waren er om uitgevoerd te worden

 

Van alle playmates werd verwacht dat zij aan bepaalde ‘activiteiten’ in de slaapkamer deden. Dit werd ook wel gezien als ‘test’ of ze het in zich hadden om één van Hefner’s vriendinnen te worden.

 

#2 iedere vrijdag $1000

 

Iedere playmate kreeg iedere vrijdag $1000 om te besteden aan kleding. Uitsluitend kleding.

 

#3 Shut up

 

Als Hefner werd geinterviewd mochten de playmates niet praten. Dit was een strikte code in de playboy mansion.

 

#4 Don’t get drunk honey, buney

 

Het was voor playmates verboden dronken op foto’s of gelegenheden te verschijnen. Ook op de playboy mansion zelf was het niet toegestaan om dronken worden.

 

#5 Number one

 

Het was echt niet chill om de ‘main chick’ van onze baas Hef te zijn volgens zijn exen. Je moest alleen maar meer werk verichtten en moest ook nog is naast dat gerimpelde lijf in slaap vallen. Extra zakcentje aan het einde van de maand? Dacht het niet. Is de titel niet genoeg?

 

#6 Avondklok

 

Een feestje in de avond of nog even visite over de vloer? Helemaal prima, als ze maar voor 20.59 de mansion hebben verlaten.

 

#7 Je mag het lenen, maar niet hebben

 

Het was voor de mates niet toegestaan om een eigen auto te hebben. Alleen vrouwen die met Hef samen woonde mochten in een auto rijden maar ook deze was in leengebruik. Break up met Hef? Inleveren die handel.

 

#8 Ranzige bende

 

Mansion – alleen het woord al. Hoewel wij ons de mansion altijd voorstelde als een luxe sekshol vol mooie vrouwen, blijkt het niet meer dan een ranzig zwijnenstal te zijn.

 

#9 Sky is the limit

 

Alle playmates mochten zich, limietloos, plastisch laten verbeteren zolang het hun uiterlijk maar ten goede kwam. Had je bruin haar en toch ambitie om playmate te worden van Hef? Dit ging niet gebeuren zolang er geen pot bleekmiddel door heen is gegaan. De eisen waren simpel: wit haar met nul pigment.

thegooddude

Author thegooddude

More posts by thegooddude

Leave a Reply